+

Shop collecties

DE SOM wijkt af van traditionele designs en combineert verschillende stijlen, materialen en vormen. Bekijk de gehele collecties hieronder.

Plantenbalk

De abstracte en stijlvolle plantenbalk van DE SOM is in verschillende kleuren te verkrijgen en op ontelbare manieren te variëren. Het kleurcontrast geeft de ruimte een subtiele update. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de som af met jouw eigen persoonlijke touch.

Bijzettafel

Transformeer je woonkamer met deze strakke en moderne bijzettafel. Door zijn unieke design is dit de perfecte aanvulling op jouw interieur. De 0+0 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en word gemaakt van acrylaat en aluminium.

Salontafel

Deze slankgevormde salontafel van DE SOM voegt wat extra’s toe aan jouw interieur. Bij deze tafel zorgt de combinatie van een spiegelend + gematteerd oppervlak voor een unieke uitkomst. De tafel is gemaakt van acrylaat en aluminium en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Eettafel

DE SOM introduceert met deze tafel een eenvoudige som, die een groot verschil maakt. Het eigentijdse design, unieke materiaal combinaties en subtiele details zijn een echte aanwinst voor iedere eetkamer. Het blad is gemaakt van solid surface met aan acrylaat onderrand en te koop in 2 uitgesproken kleurcombinaties.

Inspire and be
inspired by design

Hoe integreer jij de producten van DE SOM in jouw interieur? Deel het met ons en gebruik de hashtag

#DESOM

Follow for inspiration